Zasíláme i na Slovensko

Hodnocení obchodu

4,9 386 hodnocení
Přidat hodnocení
5
370x
4
13x
3
1x
2
0x
1
2x
Nevyplňujte toto pole:
BB Avatar autora Barbora Budošová | 13.2.2020
Doba dodání se o týden opozdila, ale bylo mi telefonicky voláno s omluvou, věcičky přivezeny osobně a ještě s dárkem jako omluvou. Výborná komunikace. Příjemný materiál látek, určitě objednáme zase.
ZO Avatar autora Zuzana Okonji | 20.1.2020
Naprostá spokojenost s obchodem, mohu všem jen doporučit! Často se na něco dotazuji a rekce jsou velice rychlé a poradí. Celou dobu používáme dada plenky a jsme s nimi moc spokojeni. Naprosto úžasné jsou kojící polštáře (ten materiál hmmm :-) ) stejně tak milujeme bryndáky. A mě moc baví kouzelné dárky :-D
PJ Avatar autora Petra Jakubíková | 17.12.2019
Objednávali jsme zavinovačku a deku a musím uznat, že zboží je kvalitně ušité a nádherné. Jsem moc spokojená. Do budoucna určitě objednáme zase. Při delší objednací lhůtě paní osobně volala a omlouvala se. Moc příjemné a profesionální jednání.
AK Avatar autora Alena Kaprasova | 6.12.2019
SH Avatar autora Silvie Havelková | 4.12.2019
Protože jsem na zboží nespěchala, tak mně nevadila delší dodací lhůta. Komunikace s obchodem perfektní, pán volal v sobotu jestli můžou zboží poslat.
Avatar autora Pavlína Šustková | 4.12.2019
Velmi ochotní, při pozdějším dodání zboží osobnį telefonát. Zboží, které jsem objednala došlo a je výborně ušité a i barva je krásná. Jsem velice spokojená.
S Avatar autora Simona | 3.12.2019
AS Avatar autora Alina Slováková | 30.11.2019
AK Avatar autora Alena Kočová | 29.11.2019
Avatar autora Petr Šmída | 29.11.2019
JH Avatar autora Jolana Heřmanová | 29.11.2019
Jsem velmi spokojená. Pěkně zboží a rychle dodání.
MM Avatar autora Marie Maydlova | 29.11.2019
KN Avatar autora Kateřina Nezbedová | 29.11.2019
ŽK Avatar autora Žaneta Klímová | 29.11.2019
Velmi, urcite si objednat s této stránky zas ☺️
KV Avatar autora Kristýna Vostřelová | 29.11.2019
JD Avatar autora Jitka Danielova, | 29.11.2019
LK Avatar autora Lucia kuliskova | 29.11.2019
DM Avatar autora Dominika Matonogová | 29.11.2019
Krasne veci, rychle dodanie a dakujem aj za darcek
MV Avatar autora Martina Vackova | 29.11.2019
BJ Avatar autora Blanka Jankovská | 29.11.2019
Spokojenost

Stránka 1 z 20 , položek celkem: 386

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Další informace.