Proč jsou plenky Dada jedny z nejvíce využívaných plen?

 

Nejsou pleny, jako pleny. Pokud jste maminka, určitě mi dáte za pravdu. Protože je každé miminko individuální, proto reakce na pleny bývá často různorodá. To co sedí malé Aničce není stoprocentní, že sedne malému Pepíčkovi.

Jeden fakt je ale jasný – plenky Dada jsou stále více a více vyhledávanější. Že jste o nich ještě neslyšeli?

Dnes se jim podíváme trochu více ,,na zoubek“. Proč, a díky čemu je vyhledává stále více maminek?

 

1. Velký výběr velikostí

Plenky Dada najdete v šesti velikostech. Od NewBorn, až po velikost šest, pro ratolesti, které se jen tak nechtějí vzdát svého pohodlí vykonávat potřebu stále do jednorázové pleny. (nadsázka)

 

2. Funkčnost

Plenky Dada mají prodyšný potah a velmi měkké savé jádro, které zajišťuje pohodlí vašeho dítěte. Navíc anatomický tvar plenek zaručuje ještě lepší uchycení k tělu dítěte.

Pro neomezený volný pohyb děťátka zase slouží forma uchycování plenky, a to díky suchému zipu s pružnými boky, které se krásně přizpůsobí děťátku. Nikde netlačí a krásně drží.

Plenka je už na první dotek velmi příjemná, hebká a lehounká. Velké a významné plus je v samostatné funkčnosti – plena obsahuje velmi kvalitní savé jádro, které děťátku dopomáhá k lepšímu pocitu, i když je počůrané, plenka totiž miminko nestudí a není těžká.

 

3. Cena

Vzhledem ke kvalitě a počtu kusů plen v jednom balíku je cena ,,parádní“. Ostatně kvalitou jsou srovnatelné s dražšími značkami, u kterých se bohužel připlácí za známou ,,značku“. A ani v tomto případě kolikrát neplatí, že čím dražší, tím kvalitnější – bohužel.